Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.05.2020 17:56 - Креатурата vrim е влуднал/а
Автор: kirk Категория: История   
Прочетен: 1259 Коментари: 0 Гласове:
-4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Креатурата vrim коментира на 20.05. мой постинг под статията "ПИЧ..." на getmans1, но администратори и модератори би следвало да му забранят да участва в сайта изобщо и по принцип, след като е изключил ЛС и не дава никакво инфо - минимум сведения за себе си, тоест - типичен чукча- писатель, но не и читатель. Считам че не може да бъде толерирано подобно присъствие - хора, които искат само да коментират, апострофирант и хейтват, но иначе се крият като пръдня в гащи. Ето го коментарът7
"17.vrim - Опааааалянкаааааа
и тук не се мина без дуещия се като балон у тръни. И пак със западняшки ник, самия Кърк Дъглас едва ли не гостува на блога този път покрай наследството от пролетарския интернационализъм. И тук не беше спестено самоизтъкването как селския произход е поставен под прикритието на градски сленг, уж не дядо червен катил с цървули е окупирал през 1944 къщата в града построена през 1939, обитателите на коята са били подредени така, че никой да не чуе за дядото катил, строил у нас комунизЪма със страховити съвеЦки протекции от мръсни танкове и пияни мужици.
Блогов Кърк Дъгласе, ама ти нали орева блога заради агента на кгб Висоцки, що не взе неговото име, да не си почнал да се срамуваш от руските нрави, сакън брей, откъде другаде по-печални примери над които да злорадстваш?"
Добре - дуя се значи, подтискам ниското им самочувствие на таквиз тъпанарчета, унизявам ги, добре... Гордея се! Това е целта ми! После обаче става объркано и... опасно! Аз съм имал западняшки ник, а неговият - vrim сигурно е роден, туземен, е.ем ти логиката!!! Само Кърк Дъглас ли познаваш с това лично име, жалко за мизерните ти познания??? Следващите объркани разсъждения в този своебразен "поток на мисълта", включват някакви обвинения, която са точно и само тлъсти, мръсни и долни лъжи! Нямам дядо, който да е строил комунизъм - моят е починал твърде млад някъде към 1920 г., родом е от Пазарджик. Баща му пък, прадядо е от Родосто, както и неговият баща - прапрадядо. Нито Родосто, наричано и Текирдах, нито Пазарджик са села. След като дядо ми не може през 1944 г. да е окупирал някаква къща, построена през 1939 г., то тогава всички останали дебилски хипотези на креатурата са самозаблуда или по-точно за заблуда на читателя. Баща ми евентуално би могъл да има подобни геройства, но доколкото зная през 1944 г. е бил на фронта. Не зная коя е въпросната окупирана от нас къща, но до 1982 г. сме живели под наем. Не зная кой е агент Висоцки на кгб, заради който съм оревал блога.
Кажи се бе говедо, кой ти снесе тия фейк сведения?! Майка ти,ощастливила толкоз много цигани и турци, че не знаеше кой точно те е правил?! Ето защо не познаваш и пълен член.
Предполагам, че всичко това е активно мероприятие и изпълнение на някоя секретна служба в отговор на адмирациите и уважението ми към хора като Босия, Иво Беров, Леа Коен и прочее. За мое щастие интелектът на тия инсекти е на нивото на Хенералния секретар на МВР - еманация на ЕнтелЕгентността на РъБъ.




Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: kirk
Категория: История
Прочетен: 26417
Постинги: 6
Коментари: 64
Гласове: 35
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031